Gestoomde pizza, Groentestoof van paddenstoelen, Pecorino Romano DOP
Gestoomde pizza, Kip “alla cacciatora”, Paprikacrème, Rozemarijn, Knoflook
Kroket in The Roots-stijl met Napolitaanse ragù
Gebakken polenta, Gerookte makreel
Klein-frittata met pasta, verse doperwten en mortadella
Krokante gepofte pasta met een erwtjessalade en mortadella-mousse
Klein-frittarta met pasta, krokante guanciale en Carbomix
Gepofte pasta met Carbomix en Pecorino Romano DOP
Smoked Venice, Cuore di Ragù en een portie Lentebries of Crunchy Capital naar keuze
Worteltempura met Pecorinosaus, Gepofte pasta met Crème van gerijpte Nederlandse Kazen, Gepofte pasta met Doperwtenvelouté, Gebakken Polenta met gerookte Auberginecrème en pesto van Aubergineschillen
Crème van rode biet en mierikswortel, Gerookte wortelketchup
San Marzano-tomaat, The Roots-mozzarella, verse Basilicum
Gekonfijte tomaat, Gerookte paling, Aioli, Krokante kappertjes, Taggiasca-olijvencrumble, Daslookolie
Erwtencrème, Krokante pancetta, Salade van tuinbonen en erwten, Eicrème
San Marzano-tomaat, Gerookte auberginecrème, The Roots-gehaktballetjes, Pesto van aubergineschillen
Crème van gerijpte Nederlandse kazen, Huisgemaakte primosale, Pecorino in twee texturen, Zoethoutpoeder, Laurierolie
*Verse Italiaanse kaas in het eerste rijpingsstadium, gezouten na het vormen
Focaccia met Maldonzout en rozemarijn
Een traditioneel Italiaans dessert met fluweelzachte ricottacrème geparfumeerd met oranjebloesem, gekarameliseerde gepofte tarwe en gekonfijte sinaasappel- en citroenschil
Huisgemaakt en geserveerd met diverse Garnituren. Smaken: Chocolade, Kaneel of Vanille
Lagen krokante pizza vervangen de lange vingers, met mascarpone-koffiecrème en een zabaglione
Gebakken appels met kaneel, Kaneel-ijs, Pizza-crumble
Copyright © 2025 The Roots Barendrecht - Alle rechten voorbehouden